Annonse

Barnehage og skolemat
Barnehage og skolemat

Servicegrossistene kan fortsatt levere direkte til din barnehage!

Som en stor leverandør til norske barnehager opplever vi at mange barnehager har vært interesserte i å handle mat- og drikkevarer direkte fra grossist, også før Korona-krisen.

Publisert Sist oppdatert

Noe av det man har verdsatt, er å få alt man trenger av mat- og drikkevarer bestilt fra et sted, levert på en bil, og med kun en faktura. I den nyoppståtte situasjonen ser vi at også mange privatpersoner har lyst til å handle hos oss slik at man slipper å handle i butikken. Mange dagligvarebutikker har også opplevd  stor pågang, slik at eventuelle utkjøringstilbud kan ha blitt redusert.

Når det nå blir åpning av barnehager på landsbasis, vil det kanskje være mindre aktuelt for barnehager å handle direkte i butikk, og da kan vi i Servicegrossistene  hjelpe dere som er opptatt av trygge matvareleveranser. 

Servicegrossistenes grossister tar alle forholdsregler for leveringer i denne perioden. Som en definert samfunnskritisk aktør som jobber med levering av mat til eldrehjem og sykehus, er det viktig for oss å følge alle myndighetenes restriksjoner/tiltak over landet.

  • Alle nødvendige smittevernmidler er tilgjengelige i våre distribusjonsbiler, og instruksen til sjåførene er at dette skal brukes før og etter levering på hver enkelt lokasjon.
  • Sjåførene bruker arbeidshansker, men vil også benytte engangshansker til eldrehjem og sykehus. Om enkeltbarnehager også skulle ønske at det benyttes engangshansker ved hver levering, vil vi selvsagt kunne ivareta dette ønsket.
  • Vi benytter munnbind ved levering av varer til kunder med sårbare brukere (sykehjem, sykehus og lignende). Er dette ønskelig for barnehager, gjør vi også det på oppfordring.
  • Levering skjer kontaktløst, der leveransen skjer til egen avtalt plass, og slik at det ikke skal kvitteres fysisk med penn eller lignende.

Vi tror også det blir etterspørsel i større grad etter kuvertforpakninger, og har sjekket at det ikke skal være mankoer fra leverandører på dette. Tvert imot.

Om din barnehage fremover ønsker kontakt med din lokale grossist for å få levert matvarer, så kan du gjerne ta registrere deg på https://sg.no/bli_kunde/

Powered by Labrador CMS