Annnonse

Gratis, digital julekalender

Regn ned til jul med Poly og Linos julekalender. Fyll hver dag i desember med juleinspirasjon. Bak hver luke skjuler det seg boktips, leker og annen julemoro, for barnehagens små og store nisser.

Publisert

Vil du ha julekalenderen? Slik gjør du:

  • Fyll i skjemaet under senest 24. november. Hvis det er mer enn en avdeling på barnehagen som ønsker kalenderen, er det bra hvis dere fyller ut et skjema per avdeling.
  • Julekalenderen og inspirasjonsmaterialet blir sendt til deg via e-post i løpet av den siste uken i november. På denne måten kan du bli kjent med innholdet og forberede deg.
  • Når du melder deg på julekalenderen, vil du som ikke allerede er kunde ha tilgang til Polylino i frem til jul.  Abonnementet vil da automatisk kanselleres.

Bestill kalenderen

 
 

Bokmagi på over 40 språk

Polylino er en flerspråklig lese- og lydbokapp for barnehager som gir tilgang til et stort utvalg fantastiske billedbøker. Alle titler i appen er innlest på norsk, og man blar i bøkene på en måte som ligner en fysisk bok. Et utvalg av titlene er lest inn på opptil 40 ulike språk. I appen finnes også flere av bøkene om Albert Åberg.

 
 
Powered by Labrador CMS