Annnonse

Fagbrev i 2019? Nå kan du bli barne- og ungdomsarbeider hjemmefra!

Start i januar og vær klar for teorieksamen til fagbrev i mai/juni-2019

Publisert

Hos Din Kompetanse AS kan du ta forberede deg til teorieksamen til fagbrev via nettkurs og virtuelt klasserom. En gang i uken er det 90 minutters undervisning via virtuelt klasserom, hvor du logger deg på, sammen med de andre i klassen og får live undervisning med læreren din. I tillegg har du mulighet til å jobbe i grupper, sammen med de andre i klassen, via det virtuelle klasserommet. Instruktøren har 20 års erfaring innen fagbrev barne-og ungdomsarbeider. Meget gode eksamensresultater og referanser fra tidligere studenter.

Hvis du ikke har mulighet til å få med deg undervisningen en dag i uken, kan du se på video-opptakene og allikevel få med deg det læreren gikk igjennom. Har du da spørsmål til videoene, så send læreren spørsmålene på mail, så får du svar. På den måten går du ikke glipp av noe, selv om du ikke har mulighet til å være tilstede. Det vil også bli lagt ut undervisningsvideoer til hver modul som du får tilgang til i nettportalen vår.

Din Kompetanse AS
Din Kompetanse AS

Du får i tillegg til undervisning, tilgang til vår nettportal hvor pensum er forklart på en enkel måte. Du har innsendingsoppgaver og eksamensforberedende modul, som trinn for trinn viser deg hvordan du kan skrive gode eksamensoppgaver.

PRIS:
VG2 BARNE-OG UNGDOMSARBEIDER: PRIS: 9 900,- Start 14 januar – 28.mai
Undervisning i virtuelt klasserom: torsdager: 18-19.30
Eksamen mai/juni-2019

VG1 og VG2 BARNE-OG UNGDOMSARBEIDER: PRIS: 15.000,- VG1: Start 14.januar – 23.mai
Og VG2: 20.august – 21.november
Undervisning: torsdager 18-19.30
Eksamen november/desember: 2019

Kurset er tilrettelagt for deg som er voksen, og ettersom det kreves 5 års godkjent praksis for å avlegge den praktiske fagprøven, anbefales det at du har eller er i praksis/jobb innen barnehage/skole. Selv om du ikke har 5 års godkjent praksis, så kan du starte på kurset, slik at du får tatt den teoretiske eksamen.

Ønsker du mer informasjon eller påmelding, ta kontakt med oss på:
[email protected] eller [email protected] eller mobil: 90476806 eller les mer på vår nettside

Powered by Labrador CMS