Annonse

Bli med på GRATIS webinar om interaktive løsninger til barnehage!

Hvordan bruke interaktive løsninger for kreativ og engasjerende læring i barnehagen?

Har du lyst til å lære mer om hvordan du kan tilrettelegge for læring og arbeid med barns digitale ferdigheter ved bruk av interaktive løsninger?
Få inspirasjon og forslag til hvordan du kan skape innhold sammen med barna.

I webinaret vil du oppleve hva løsningene tilbyr og hvordan de kan tilrettelegge for å skape, leke og lære i en sosiokulturell kontekst.

Vi viser deg Prowise barnehageløsning som kan brukes som interaktiv skjerm og bord sammen med barna. Her kan barna sammen gjennomføre varierte aktiviteter taktilt, som pedagogiske puslespill, kims lek og mattespill.

Pedagogene kan sammen med barna skape egne fortellinger fra innhold rundt temaene barnehagen jobber med for å stimulere barnets faglige og språklige utvikling.

Les om Sørhellinga barnehage og hvordan de bruker Prowise barnehageløsning for å forsterke realfag.

OnEvo aktivitetsgulv er en ukomplisert løsning som har over 100 ferdige aktiviteter og spill til bruk med barna. Her kan de øve på å samarbeide, bruke språket sitt, spille spill og aktivisere kroppen og alle sansene sine samtidig.

Aktivitetene er designet for å fylle fire hovedelementer: Motorikk, sosialisering, emosjonell forståelse og kognitive tenkemåter.

Meld deg på gratis Webinar, 16.03 kl 10-11, og lær med pedagogene Amalie og Eirik!

Meld deg på her

Kan du ikke delta? Meld deg på her og få webinaret tilsendt som opptak.